Het juiste adres voor periodiek onderhoud

Voor kleine of grote beurt.

Onderhoud

Onderhoud aan uw auto is erg belangrijk als u niet voor dure verrassingen wil komen te staan. Bij Danny’s Car Service bent u aan het juiste adres voor periodiek onderhoud in de vorm van een grote of een kleine beurt. Ook kunnen we de auto uitlezen met de modernste diagnoseapparatuur. De auto wordt nagelopen en wat nodig is wordt, in overleg, gerepareerd of vervangen, zodat u altijd met een zeker gevoel weer de weg op kunt. Gaat er onverhoopt iets stuk aan uw auto dan repareren wij dit in de regel met nieuwe onderdelen. Indien gewenst gaan wij op zoek naar gebruikte onderdelen. Ook de verplichte jaarlijkse A.P.K voeren wij graag voor u uit.

Als u vervangend vervoer nodig heeft kunnen we dat regelen in de vorm van een gratis leenauto of fiets! Wel graag even van tevoren laten weten.

IMG_9385
IMG_9262-001

Trailer

 

Het wordt aanbevolen om caravan/trailer/aanhangwagenbanden iedere 5 jaar te vervangen. Ook al is het profiel dan nog niet versleten. Er bestaat namelijk een groter risico op een klapband door uitdroging en/of flatspotting(platte kant). Omdat deze vaak langere tijd stil staan.

 

Wij onderhouden, repareren en levereren onderdelen voor  aanhangers, paardentrailers, autotransporters enz.

De onderdelen zijn vrij snel te leveren en de meeste gangbare zijn gewoon op voorraad.

Wij hebben ook wel eens leuke en betaalbare occasions.